23 Mayıs 2016 Pazartesi

Gano Soap




Ganoderma Lucidum ve Keçi Sütü İle Zenginleştirilmiştir. İçermiş olduğu proteinler sayesinde Cildinizi Temizler, nemlendirir, bakımını yapar.  Yeni hücrelerin oluşmasına ve zarar görmüş dokuların onarılmasına yardımcı olur. SEDEFEGZAMASİVİLCEAKNE ve iltihaplı cilt problemlerinin giderilmesinde özellikle önerilir. Farkı Hissedeceksiniz..

       KEÇİ SÜTÜNÜN CİLDE FAYDASI Prof. Dr. Koçak: Keçi sütünün serum proteinlerinin alerjik özelliği olmamasından dolayı sindirim sistemi rahatsızları ile bazı cilt hastalıkları için tedavi edici olabileceğini ifade etmiştir.

         Gano Soap, bütün cilt rahatsızlıklarında etkilidir. Sedef, egzama ve iltahaplı cilt rahatsızlıklarında Ganoderma ile birlikte kullanılırsa daha etkili tedavi eder. Özellikle ergenlik sivilcelerinde etkilidir. Deriyi temizleyen, tedavisini destekleyen güzelleştiren Ganoderma Lucidum ile keçi sütünün birleşiminden üretilmiştir. İçermiş olduğu proteinler sayesinde yeni hücrelerin oluşturulmasına ve zarar görmüş dokuların onarılmasına yardımcı olur. Sivilce ve akne problemlerinde özellikle önerilir.

          İçermiş olduğu proteinler sayesinde
-Yeni hücrelerin oluşturulmasına ve zarar görmüş dokuların onarılmasına yardımcı olur.
-Sedef, egzama ve iltihaplı cilt problemlerinde ciddi bir yardımcıdır.
-Sivilce,mantar,yara ve akne problemlerinde özellikle önerilir.
Vitiligo (masaj yaparak sürüp ciltte en az10-15dk bekletiniz)

         Cilt tipine göre ardından kaliteli bir nemlendirici sürülmesi tavsiye edilir.Cildiniz eskisinden daha parlak ve yenilenmiş olacaktır. Zamanla  farkı göreceksiniz.


NOT:ÜRÜNLERİMİZ İLAÇ DEĞİL GIDA TAKVİYESİDİR.

Ürünler hakkında bilgi almak için lütfen iletişim formunu doldurunuz 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder