23 Mayıs 2016 Pazartesi

Gano Tea Sod


 
  Menşei Güney Afrika olan Rooibos Çayı (Asphalathus Linearis) ve Ganoderma Lucidum özütü ile formüle edilmiş bir içecektir. Ganoderma Lucidium Rooibos Çayı serbest radikallerin yok edilmesine yardım eden kuvvetli bir antioksidant olan etkin SOD maddesi ihtiva eder. Sıfır Kafein, hoş aroma, farklı tadı ile Gano Excel’den SOD Çayı.

             Gano Tea Sod, vücutta meydana gelen toksinlerin dışarı atılması, bağırsakların rahat çalışması ve vücudun su ihtiyacının karşılanması için uygun bir içecektir. Böbrek rahatsızlıkları içinde faydası oldukça yüksektir. İçerisinde etkili madde olarak SOD içerir. Ganoderma Kapsül’le birlikle kullanıldığında vücut metabolizmasını hızlandırarak vücutta toksinlerin atılmasını sağlar.


               Rooibos BİTKİSİ: Vitamin C, Demir, Kalsiyum, Magnezyum, Flüor ve Bakır gibi içeriklere sahip. Tad olarak meyvemsi-tatlı özelliktedir. Bu nedenle şekersiz de kolaylıkla tüketilebilir.En büyük özelliği kafein içermemesi bu sayede HASSAS MİDEYE SAHİPLER ve çocuklarda rahatça tüketebilirler.


       Cilt Sağlığı açısından: antioksidan ve hücreleri yenileyici özelliğine bağlı olarak egzama, güneş yanığı ve derideki alerjik reaksiyonlar gibi deri sorunlarına yönelik ideal bir çaydır. Nörodermik’te de etkilidir.


          Mide-Bağırsak Sorunlarında: İltihap giderici özelliği nedeniyle Rooibos ishal, bağırsak iltihaplanması, barsak tahrişleri gibi mide-barsak sıkıntıları için çok uygundur.


         Mental Sağlık: Mutluluk hormonu serotoninin üzerindeki olumlu etkisi nedeniyle Rooibos çayı depresyon, huzursuzluk, uyku sorunu ve baş ağrısı gibi sıkıntılarda kullanılabilir.


            Serbest Radikallere karşı: Rooibos çayının içeriğinde yer alan C Vitamini , karotinoid, flavonoid ve farklı etken maddeler sayesinde serbest radikalleri etkisiz hale getirmekte ve böylece vücudu çeşitli hastalıklardan korumaktadır.


          Çocuklar için özel çay: çocuklar ve bebekler rooibos çayını tatlandırmadan bile güzel bir tada sahip olması nedeniyle çok severek içmektedirler. Roobos bitkisi 200’ün üzerinde etken maddeye sahip olup da çocuklar ve bebekler üzerinde herhangi bir olumsuz etki tespit edilemeyen nadir bitkilerdendir. Rooibos çayı diğer birçok farklı çaya göre mideyi zorlamayan bir özellik taşımaktadır. Meyve çayı bile çok fazla tüketildiğinde çocuklarda aşırı asit oluşumu nedeniyle mide ağrılarına yol açabilirken Rooibos çayı çocukların tüketimine yönelik uygun bir çaydır. Rooibos’un diğer önemli bir özelliği ise kafein içermemesine bağlı olarak uyarıcı olmaması; aksine rahatlatıcı olarak kullanılabiliyor olmasıdır. Çayın içersinde sadece %1 teanin bulunmaktadır (siyah çaydaki oran %12’dir). Rooibos çayı ayrıca gaz oluşumu ve mide tahrişlerinde değerlendirilebilir. Fluor içeriği nedeniyle diş çürümesini de engelleyebilir.


        Sporcular için: Spor sırasında ter ile birlikte önemli derecede su ve mineral kaybı yaşanmaktadır. Yüksek mineral içeriği nedeniyle Rooibos bu anlamda sporcular için de çok uygun bir içecektir. Rooibos çayı doğal bir izotonik hararet alıcı niteliğindedir.


        Diyet yapanlar için: yemek öncesi içilen Rooibos çayının tatlımsı tadı nedeniyle tatlıya olan istek bilinçaltında bastırılmaktadır. Çay sayesinde tüketilen sıvı ise midede hacim yaratır ve daha az yemek yeme ihtiyacını doğurur. Rooibos çayının içerisinde bulunan mineraller, vitamin ve diğer etken maddeleri sayesinde diyet programına dahil edilebilecek faydalı bir detoks içeceğidir rooibos çayı.


          NOT:  Serbest radikal yok edilmesinde, antioksidan atımında ve böbrek sorunlarında faydalıdır(özellikle kum dökme).

 
                    *Böbrek-Safrakesesi taşlarını 10-15 günde döker   

                    *Hemoroid *Karaciğer yağlanması 

                    *Vücuttaki toksinleri attırır *Sindirim sistemini güçlendirir
 
           Kullanım Şekli:Kutunun içinde bulunan paketlerin 1 tanesini demliğin üzerine koyarak normal çay gibi demlenir. Üstteki demlenen çay bittikçe altta kaynayan sudan ilave edilir. Böylece 1 poşet çay akşama kadar içilebilir.


             Bir pakette 20 adet vardır.


NOT:ÜRÜNLERİMİZ İLAÇ DEĞİL GIDA TAKVİYESİDİR.

Ürünler hakkında bilgi almak için lütfen iletişim formunu doldurunuz. 


4 yorum:

  1. Bu çaydan almak istiyorum

    YanıtlaSil
  2. Kullanıyorum ve harika bir ürün

    YanıtlaSil
  3. Merhaba benim safra kesesinde taş iltihap ve çamur varmış gebelikte acaba kullanmam uygun olur mu.

    YanıtlaSil